Sir Alex: Jeg tog fejl af Mourinho

Billedresultat for mourinho fergusonSir Alex Ferguson har erkendt at han tog fejl af Mourinho, og mener at Manchester United har fundet den rette mand til trænerjobbet.

Mourinho blev overset af United som Sir Alex’s erstattelse i sommeren 2013, som i stedet valgte at ansætte den tidligere Everton træner, David Moyes. Han brugte 10 måneder på “The Theatre Of Dreams”, men blev efterfølgende blev fyret.

“The Special One” skrev i stedet under med Chelsea den sommer, og blev nødt til at vente 3 år indtil Louis Van Gaal blev fyret efter hans 2. sæson i klubben.

Ferguso, og klubben, satte spørgsmålstegn ved Mourinhos fremgang til ting, og Sir Bobby Charlton satte spørsmålstegn til hans egnethed til Old Trafford i Fergusons sidste sæson.

Men ifølge Daily Mail, har Ferguson fortalt nogle af hans gamle kollegaer, at han nu ønsker at Mourinho havde afløst ham allerede i 2013, men siger også at den engelske storklub nu har fundet den helt rigtige mand til trænerjobbet.

Mourinhos Manchester United ligger lige nu på 6. pladsen i Premier league og har nået 8. dels finalerne i Europa League.