Rundens hold: uge 21

Så er det blevet tid til rundens hold, hvor vi har samlet de bedste spillere fra de 5 store ligaer.

Målmand: Emiliano Viviano
Sampdoria målmanden holdte buret rent da de gæstede AC Milan samtidig med, at han havde 6 redninger i kampen. Han var også fint med i kampen, hvor det ble til 46 berøringer.

Højre back: Antonio Valencia
Manchester United nød godt af den velspillende højreback som præsterede 1 assist, 9 tilbageerobringer samt 7 clearinger.

Central forsvar: Chris Smalling
Det var ikke kun højrebacken der præsterede godt for de rødklædte. Chris Smalling assisterede Mkhitaryan i 0-3 sejren mod Leicester. Han vandt også 12/14 af sine dueller (86%) og fik clearet bolden hele 19 gange.

Venstre back: Benjamin Mendy
Monaco tog imod Nice i et topopgør, hvor Monaco fik en vital sejr ved hjælp af Mendy som assisterede både Falcao og Germain.

Central forsvar: Thiago Silva
Den brasilianske forsvarsspiller skulle kun bruge et forsøg til at score, han vandt alle sine dueller, 5/5 (100%). Derudover var han også en aktiv del af spillet med sine 115 boldberøringer.

Højre kant: Eden Hazard
Der var lagt op til en spændende kamp med London-derbyet mellem Chelsea og Arsenal på Stamford Bridge. Dog var der ikke så meget at glæde sig over for Arsenal-fansene da de tabte 3-1. En af de store spillere var Eden Hazard som også scorede “Ugens Golazo”. Han havde 81% succesfulde afleveringer og lykkedes 100% med sine driblinger.

Central midt: Marco Parolo
Lazio vil uden tvivl være tilfreds med deres italienske midtbanespiller, som scorede 4 mål ud af 5 skudforsøg (80%). Han havde dertil 39 succesfulde afleveringer ud af 52 (93%), samtidig med hans 7 tilbageerobringer.

Central midt: Marek Hamsik

Da Bologna tog imod Napoli havde de nok ikke regnet med at blive kørt ud af banen og tabe 1-7. Marek Hamisk lavede 3 mål ud af 4 skudforsøg (75%). Han tilbageerobrede bolden 6 gange og havde 68 successfulde afleveringer ud af 78 (87%).

Venstre kant: Neymar Jr.
Den brasilianske tekniker var i hopla, da Barcelona vandt 3-0 mod Ath. Bilbao.
Han lavede en assist og tilkæmpede sig derudover også til 4 frispark.

Offensiv midt: Dries Mertens
Ligesom sin holdkammerat, så formåede den belgiske kreatør at lave hattrick og lave en assist. Derudover havde han 2 succesfulde driblinger i kampen mod Bologna.

Angriber: Romelu Lukaku
Den belgiske angriber formåede at lave hele 4 mål, og strøg altså derfor til tops og blev topscorer i Premier League. Everton vandt 6-3 mod Bournemouth og Lukaku var derudover også meget aktiv i modstanderens straffesparksfelt, hvor han altså havde bolden mere ned 14 gange inde i feltet.