Rundens hold: Uge 23

Målmand: Geronimo Rulli
Rulli holdte buret rent og formåede derudover med sine 7 redninger at blive kampens spiller. Salut!

Forsvar: Dani Alves
122 berøringer. 5 chancer skabt og én assist, af den tidligere Barcelona-spiller – stærk præstation af brasilianeren mod Empoli.

Central forsvar: Mattia Caldara
Fantastisk! 100 % success i tacklinger. 10 blokerede forsøg. og nåh ja, 2 skud og 2 mål.

Central forsvar: Sokratis
91 % successrate for afleveringer, 6 bolderobringer og 1 skud, 1 mål. Sokratis hjalp i den grad Dortmund til at vinde ude mod Freiburg.

Venstre back: Alex Sandro
For anden uge i træk er Alex Sandro på rundens hold. Endnu en solid præstation mod Empoli, krydret med 1 mål og success med alle driblinger, cementerer Sandro sin plads på rundens hold.

Højre kant: Markel Susaeta
7 tacklinger vundet (100% successrate), 1 assist og 1 mål fortjer sin ros. Susaeta og Athletic Bilbao ligger for tiden med 38 point på en 7. plads i La Liga.

Central midt: Cesc Fabregas
Chelsea-manden viste endnu en gang, at han er langt fra færdig. En assist og et mål hjalp Chelsea til at hive de tre point i hus mod Swansea.

Central midt: Idrissa Gueye
Den senegalisiske midtbanespiller har i denne sæson fået masser af spilletid hos the Toffies. I weekenden føjede Gueye sit første Premier League mål på kontoen mod Sunderland, dét, kombineret med en solid præstation giver en plads på rundens hold.

Venstre kant: Radja Nainggolan
Der var lagt op til en af de helt store kampe i Serie A henover weekenden da Inter tog imod gæsterne fra Roma. Nainggolan overstrålede alt og alle og sikrede med sine 2 mål en vigtigt udesejr over Inter.

Angriber: Memphis Depay
Depay viser formen i Lyon og var altoverskyggende i Lyons 5-0 nedsabling af Metz. 2 mål, 1 assist og 16 berøringer i Metz feltet taler sit eget sprog.

Angriber: Harry Kane
Spurs angriberen scorede i weekenden sit tredje (3!!) hattrick i ni kampe. En magtpræstation af Spurs sikrede London-klubben en 4-0 sejr over Stoke. Og nåh ja, Kane fik også lige en assist på kontoen med hans oplæg til Alli.