Rundens hold: Uge 22

Målmand: Petr Cech
Petr Cech har holdt buret rent mod Hull i hans seneste fire ud af fem kampe mod dem i Premier League.

Forsvar: Aleix Vidal
I Barcelonas storssejr ude mod Alaves, hvor de vandt 0-6, nåede Aleix Vidal at assistere Suarez inden en grim tackling af Alaves’ Theo Hernandez resulterede i, at han nu er ude resten af sæsonen.

Central forsvar: Alfie Mawson
Ingen anden forsvarspiller i 2017 har scoret flere mål end Alfie Mawson, som indtil videre har scoret ligeså mange som Marcos Alonso.

Central forsvar: Eric Bailey
Manchester United har vundet 62% af deres kampe med Bailly i startelleveren, hvorimod de kun har vundet 42% når han ikke startede i Premier League denne sæson.

Venstre back: Ryan Bertrand
Ryan Bertrans assist til Manolo Gabbiadinis åbningsmål var han tredje i denne sæson, som er det bedste han har formået i hans Premier League karriere (lavede også tre assist sidste sæson).

Højre kant: Sadio Mané
I alle tuneringer har Liverpool vundet 67% af deres kampe, hvor Mané har spillet (16 ud af 24), hvor de kun har vundet 10% af de kampe han har misset (tre ud af 10).

Central midt: N’Golo Kanté
Kanté havde masser af succes med sine afleveringer mod Burnley, hvor han 91% af hans 75 afleveringer var succesfulde. Dette var den bedste afleveringsrate i Premier League-runden.

Central midt: Juan Mata
Siden hans Premier League debut, så har Juan Mata været involveret i 87 mål, hvilket er mere end nogen anden midtbanespiller (45 mål og 42 assist).

Venstre kant: Antony Martial
Manchester Uniteds kamp mod Watford blev kampen, hvor Martial var involveret i alle målene. Martial assisterede først Mata til hans mål, hvor han efterfølgende selv scorede og blev matchvinder.

Angriber: Luis Suarez
Suarez var i hopla i kampen mod Alaves, hvor hans præstation kan stå for sig selv. Suarez scorede to mål og lavede to assist.

Angriber: Gonzalo Higuain
En målmaskine, som står de rigtige steder. Higuain er efterhånden definitionen på kynisme, hvor han kun skulle bruge to chancer som førte til to mål mod Cagliari.