Palermos hold igennem tiderne

De har kun vundet tre kampe igennem hele sæsonen, og Palermo er nu i alvorlig fare for at rykke ned fra Serie A.

Rosanero har kun hentet 15 point fra deres 26 kampe og ligger i øjeblikket på en 18. plads, syv point fra den sikre side af nedrykningsstregen.

Men det har ikke altid været mørke tider for Palermo. Igennem tiderne har de faktisk haft fantastiske spillere, hvor vi vil opstille en XI med de spillere, som de har solgt igennem tiderne.

Getty Images

Målmand: Salvatore Sirigu

Sirigu har spillet 80 gange for den italienske klub, men forlod klubben i 2011 for at skifte til PSG. Han var førstevalg for PSG i fire sæsoner, men blev erstattet sidste sæson af Kevin Trapp.

Han er i øjeblikket udlånt til Osasuna.

Getty Images

Højreback: Matteo Darmian

Darmian får måske ikke så meget opmærksomhed i United, men han er stadigvæk en anstændig højreback. Han var kun at finde i Palermos seniortrup i 2010/11 sæsonen, hvor det blev til 16 kampe.

Getty Images

Central forsvar: Kamil Glik

Glik har været en nøglebrik i Monacos forsvar denne sæson, hvor de prøver at vinde Ligue 1. Palermo vil højst sandsynligt fortryde at de solgte ham, eftersom han kun spillede fire kampe for klubben.

Tullio Puglia /Grazia Neri

Central forsvar: Andrea Barzagli:

Palermo lod Barzagli gå til fordel for Wolfsburg. De fik i omegnen af £11m – en beslutning som senere har vist sig at være en rigtig dårlig beslutning.
Han brugte to og en halv sæson i Tyskland før han vendte tilbage til Italien og skiftede til Juventus, hvor han også er at finde nu.

Adskillige Serie A titler og 65 landskampe senere har Barzagli vist sig som værende en fantastisk forsvarsspiller.

Getty Images

Venstreback: Emerson

Emerson er måske ikke så kendt et navn lige nu, men det vil han helt sikker blive snart. Den 22-årige har været imponerende for Roma denne sæson, hvor han tilbragte 2014/15 sæsonen hos Palermo.

Getty Images

Central midtbane: Josip Ilic

Ilic spillede tre sæsoner for Palermo men de kunne ikke holde ham fra at skifte til Serie A rivalen, Fiorentina for £8m. Siden da har han spillede over 100 kampe for Viola og scorede imponerende 31 mål.

Getty Images

Central midtbane: Franco Vazquez

Vazquez har spillet mere ned 100 ligakampe for Palermo og hjalp dem fra at rykke ned sidste sæson.

Dog valgte han at skifte til Sevilla sidste sommer for £13m og har hjulpet Sevilla til at kæmpe med om La Liga-titlen denne sæson.

Getty Images

Central midtbane: Javier Pastore:

Palermo kan være tilfredse med den profit de fik af Pastore salget, hvor de hentede ham for £3m og solgte ham to sæsoner senere for £35m.

Argentineren har sidenhen spillet mere end 200 kampe for PSG men kæmper i øjeblikket med af få fast spilletid denne sæson.

Getty Images

Angriber: Paulo Dybala

Dybala bliver set som det næste helt store indenfor fodboldens verden, hvor han allerede har scoret 35 mål for Den Gamle Dame siden han kom til fra Palermo i 2015

Palermo solgte ham for omkring £30m, men hvis han fortsætter med at imponere som han gør, så vil den 23-årige som minimum være det dobbelte værd indenfor et par år.

Getty Images

Angriber: Andrea Belotti

Ligesom Dybala, så er Belotti en 23 årig angriber, som er på vippen til at blive det helt store. Belotti har scoret 19 mål i 23 Serie A kampe denne sæson.

Som en lille reminder, så solgte Palermo ham for kun £5m. Wow.

Getty Images

Angriber: Edinson Cavani

Der er en klar splittelse omkring meningerne om Cavani, men man kan ikke se bort fra hans scoringsstatistik. I Palermo scorede han 37 mål i 117 kampe, hvilket ikke var helt optimalt, så han blev solgt for £15m til Napoli. Kæmpe fejl.

I Napoli valgte han at score 104 mål i tre sæsoner inden han skiftede til PSG for voldsomme £55m.

Cavani har scoret 117 mål i 183 kampe i Frankrig, hvor han altså har vist, at Palermo skulle have værdsat ham mere.