Mourinho: Rooney bliver hos os næste sæson

Getty Images

Manchester Uniteds træner, Jose Mourinho, vil gerne have, at Wayne Rooney bliver her til  næste sæson.

Der var også masser af spekulationer sidste måned, da Englands anfører, om han kunne blive fristet til et skifte til den kinesiske Super League. Mourinho satte pris på, at Rooney ville blive på Old Trafford.

– Jeg fik en stærk besked [fra Rooney], fortæller Mourinho, hvor der i beskeden stod:
“Jeg vil ikke gå nogen steder og især Kina, fordi det var markedet, jeg vil ikke nogen steder hen. Jeg vil blive her og kæmpe og hjælpe holdet hver eneste gang. Så indtil slutningen af sæson vil jeg blive her og give mig 100%.”

– Jeg vil gerne have, at han bliver med os til næste sæson. Men jeg giver jer ikke 100%. Jeg kan godt lide, når spillerne er glade, og ikke er hos mig kun fordi jeg gerne vil have dem hos mig.

Mourinho og Co. spillede i dag 1-1 mod Bournemouth og formåede derved ikke at kravle videre fra 6. pladsen.