Matuidi: Hvad jeg fortalte Iniesta

Getty Images

Paris Saint-Germains franske midtbanespiller, Blaise Matuidi, afslørede hvad Andres Iniesta så hos Marco Verratti.

Barcelona glemmer næppe oplevelsen de havde i Paris sidste uge, hvor de tabte 4-0 til PSG, hvor Matuidi fortalte France Bleu:

– En sætning jeg husker i kampen? Jeg kan huske en frase jeg fortalte Iniesta. Da Marco Verratti var på banen, fortalte jeg Iniesta, at det er spilleren, som er hans erstatning. Iniesta var enig og sagde ‘Ja, det er også, hvad jeg tænker’.

– Iniesta er en ekstraordinær spiller. Han kommer med en hvis alder, og laver så fantastiske ting. Han er lige kommet tilbage fra hans skade, og når han fuldstændig er fit fra den skade, så kommer vi til at se fantastiske ting igen. Og vi er bare heldige at have hans arvtager, Marco. Det var hvad jeg fortalte ham [Iniestea].

Marco Verratti blev hentet til PSG fra Pescara i 2012 for et beløb i omegnen af £12m.