Malcom: Jeg kender ikke til Liverpool interessen

Getty Images

Bourdeauxs brasilianske angriber, Malcom, fortæller, at han forholder sig rolig trods den store interesse fra Premier League klubberne.

Selvom der er en stor interesse, så vil Malcom forholde sig roligt og fortsætte med at arbejde hårdt for hans  nuværende klub, selvom han ikke afviser et skrifte væk fra det franske.

– Jeg ved ingenting omkring de her rygter omkring Liverpool og Manchester. Jeg er meget rolig, og tænker i øjeblikket kun på Bordeaux. Jeg vil bare gerne gøre mit job og give franske fans en masse glæde.

– Ja, jeg ved godt, at Jorge Sampaoli [Sevilla træner] kan lide måden jeg spiller på, min spillestil. Hvis muligheden skulle opstå, så vil jeg blive meget glad. Men hvis den ikke opstår, så vil jeg fortsætte med at arbejde hårdt og ydmygt som altid, sluttede den brasilianske kreatør.

Malcom kom fra brasilianske Corinthians i vintertransfervinduet 2016, og har i denne sæson scoret 4 mål i 25 kampe i Ligue 1.