Makelele: Kanté skal forbedre det her

Getty Images

Claude Makelele mener, at han har fundet ud af, hvad N’Golo Kanté skal gøre bedre, for at forbedre sit spil.

Franske Kanté bliver set som en af verdens bedste felt-til-felt midtabenspiller, efter han kom til England fra Caen i 2015.

Efter en super debutsæson, som første Leicester til Premier League titlen, skiftede Kanté til Chelsea i sommers, og hans indflydelse på Chelseas spil er blevet forbedret markant.

Kanté er flere gange blevet sammenlignet med den tidligere Chelsea-stjerne, Makelele, men Makelele mener, at den 25-årige mangler forbedre sine lederevner, for virkelig at blive set som en exceptionel spiller.   

– Hvad jeg godt kan lide ved ham er, at han er meget ydmyg, fortæller Makelele til franske SFR Sport og fortsætter: 

– Han spiller med et smil på ansigtet, og det er en exceptionel kvalitet. Jeg håber inderligt, at han får en bedre karriere end jeg gjorde, men han bliver nødt til at blive en bedre leder.

– Det betyder ikke, at han skal blive anfører, men have en aura hos holdet, så når holdet kigger på ham, så vil de tænke ‘Vi kommer til at vinde’, eller når han snakker til dem, så vil de sige, ‘Ja, du har ret!’.

– Når han besidder den aura vil han blive en exceptionel spiller. Det er det, der vil give ham en fast startplads på det franske landshold, slutter den tidligere franske midtbanespiller.