King: Han var nok den bedste træner i verden

Getty Images

Bournemouths angriber, Joshua King, har intet dårligt at fortælle om den tidligere Manchester United træner, Sir Alex Ferguson.

Frem til kampen i morgen mod han tidligere klub, har King reflekteret over hans tid i United, hvor han endvidere fortalte om, hvor langt Fergie ville strække sig for at hans unge spiller kom igennem rækkerne på en ordentlig måde.

– Jeg var med reserverne. Jeg trænede få gange med førsteholdet, men var aldrig en del af førsteholdets omklædningsrum, fortalte King til Bournemouth Echo.

– Han var nok en af de bedste trænere i verden, og jeg har intet dårligt at sige om ham. For at blive en del af førsteholdet, bliver du nødt til at have taget dét skridt. Han ville have, at du skulle vide, at man skulle arbejde hårdt for at blive betragtet til førsteholdet.

– Alle de unge spillere skulle træne i sorte støvler, og måtte ikke træne med handsker før de var blevet førsteholdsspiller.

– Han hjalp mange af de unge spillere med at holde fødderne solidt plantet til jorden, og ingen troede aldrig nogensinde at de var bedre end, hvad de var. Det var nok den bedste akademi at gå igennem som en ung spiller, sluttede den tidligere Manchester United spiller.

Joshua King har indtil videre i denne sæson spillet 25 kampe, som har resulteret i 7 mål og en enkelt assist.