Kante: Arbjeder på min “hemmelige træning”

Getty Images

Midtbanespilleren, N’Golo Kante, har afsløret, at han arbejder på sin “hemmelige træning”.

Den franske landsholdsmotor har i løbet af de seneste 4 sæsoner kun misset en enkelt liga kamp.

– Jeg tror der er nogle ting, som man kan kontrollere, og der er ting man ikke kan, fortæller Kante til chelseafc.com, og fortsætter;

– Jeg prøver hele tiden at arbejde på min “usynlige  træning”, som vi kalder det på fransk – træning væk fra banen og træningsbanen. Jeg prøver at sove godt, spise varieret og gøre det bedste for mit helbred og min krop.

– Nogle gange er man meget træt, men sådan er fodbold. Vi spiller ofte. Nogle gange spiller vi tre kampe på en uge, og man er nødsaget til at holde ens form ved lige. Før kampene tænker jeg på at gøre mit arbejde godt, og når jeg så er på banen, vil jeg gøre det bedste jeg kan.

– Jeg tænker ikke rigtig på andre ting som, fansene, dommeren eller de andre spillere. Jeg er kun fokuseret på, hvad jeg skal gøre. For jeg ved, at der er nogle, som ikke får chancen til at spille.

Thierry Henry udtalte tidligere, at han ikke kunne se, hvorfor Kante ikke skulle blive årets spiller i Premier League.