Guardiola: Jeg er glad for ejeren

Billedresultat for pep guardiola manchester cityPep Guardiola var glad for hans første møde med Manchester Citys ejer, Sheikh Mansour.

– Jeg var virkelig overrasket over, at han vidste alt om os. Det var rart at møde ham, og bruge et par timer sammen. Sagde Guardiola, hvis hold, der er værter for FA CUP kampen mod Huddersfield i morgen.

– Han er så glad for, at han ser alle vores kampe og ser vores gejst. Han ved, at vi giver alt hvad vi har. Det var også vigtigt for mig ,at møde præsidenten for et godt forhold. Jeg havde nemlig gode forhold, men mine ejere i Barcelona og Bayern.

– Men de ved, vi ved, alle trænere og ejere ved, at vi er her pga. resultaterne. Hvis resultaterne ikke er gode bliver vi erstattet af en anden.

Guardiolas Manchester City ligger på 3. pladsen i Premier League og er i 8. dels finalerne i Champions League.