Falcao: Værste tidspunkt i min karriere

Getty Images

AS Monaco angriberen, Radamel Falcao, indrømmer, at han tid i England fik ham til at tænke endnu en gang over hans karriere.

Den colombianske landsholdsspiller fandt hans gamle form tilbage hos Monaco, efter at have tilbragt to sæsoner hos henholdsvis Manchester United og Chelsea.

Efter at blive spurgt om oplevelsen, indrømmede Falcao, at det var en svær tid.

– Det var det værste tidspunkt i min karriere. Efter operationen har jeg haft nogle svære perioder, hvor jeg også har tænkt på at opgive det hele.

– Men jeg formåede at komme igang igen, og det giver håb for fremtiden, slutter Falcao.

Falcao har været flyvende i denne sæson, hvor det er blevet til 16 mål i 20 kampe i Ligue 1. I 14/15 sæsonen scorede han blot 4 mål for Manchester United i Premier League, og i 15/16 sæsonen blev det til ét enkelt mål for Chelsea, hvor han også kun spillede 10 Premier League kampe.