Fabregas: Jeg er 50-50

Getty Images

Chelsea-stjernen, Cesc Fabregas, fortæller, at han føler sig lige så meget engelsk, som han føler sig spansk.

Fabregas er en af sin generations bedste midtbanespillere, og den 29-årige har også tilføjet en masse til Premier League ligeså vel som han har gjort på det spanske landshold.

Efter at have tilbragt så meget tid i England med Arsenal og Chelsea, fortæller Fabregas, at han føler sig 50% engelsk på trods af hans catalanske rødder.

– Jeg er 50-50, fortæller Chelsea-stjernen, da han blev spurgt om han så fodbold og livet som en englænder eller spanier.

– Hør, England gav mig en masse i mit liv og i min karriere. Jeg identificerer mig selv med England. Med levestilen, uddannelsen, alt. Min datter blev født her og min kone er herfra. Selvfølgelig er jeg spanier, catalaner, men jeg føler virkelig, at jeg har tilpasset mit liv til dette sted.

– Jeg kom hertil som en dreng på 16 år, og tog derefter tilbage til Barcelona som en mand, og nu er jeg tilbage. Jeg vil altid være taknemmelig for England generelt set, men især London med Arsenal og Chelsea, slutter Fabregas.

Siden Fabregas’ skifte, så har han tilbragt 11 år i England.