Diego Costa: Jeg takker Drogba

Chelsea-angriberen, Diego Costa, har afsløret inflydelsen Didier Drogba havde på Costas Chelsea-succes.

Costa fortæller, at den tidligere Chelsea-spiller havde en stor indflydelse på ham i 2014-15 sæsonen, og fortæller endvidere, at han føler at han skylder Drogba en stor tak.

– Jeg har altid set Drogba som et eksempel til følge, når man er angriber, siger Costa og fortsætter.

– Han var stærk og scorede en masse mål samtidig med at han var en kvalitetsspiller. Bare at se ham træne hjaælp mig. Bare at se ham, var fantastisk. Det er fordi, og det er ikke noget jeg finder på, men jeg plejede at se Chelsea, som åbenlyst er en storklub, bare for at se Drogba. Han var kendt og alle snakkede om ham. Jeg elskede også at se ham, når han spillede for Elfenbenskysten.

– Da jeg ankom her (Til Chelsea), var han aldrig afvisende og kold overfor mig, faktisk direkte det modsatte. Jeg var ikke direkte bange for ham, men han var så stor en legende, som havde hjulpet denne klub til at blive det den er i dag.

– Han skrev historie her, han kunne have været afvisende over for mig, men nej, han var fantastisk over for mig. Jeg vil altid have glade minder om ham, hver gang jeg ser ham, og jeg takker ham. Jeg spillede fint, scorede mål og han ville altid støtte og motivere mig, hvor andre spillere måske ikke havde gjort det. Det tager jeg min hat af for, sluttede en glad Costa.

Diego Costa har været aktiv i Premier League, hvor han er med i toppen af topscorerlisten med 15 mål.