Dauda: Mistede min plads til Chelsea-spillere

Getty Images

Atromitos’ angriber, Abiola Dauda, indrømmer, at han blev tilsidesat hos Vitesse på grund af Chelsea-spillerne.

Alligevel fortæller nigerianeren, at han aldrig så sig ilde på de udlånte spillere, der var at finde i Holland

Han mindes om sit partnerskab med Bertrand Traoré, som nu er udlejet til Ajax, og fortæller Tribalfootball.com:

– Bertrand er et af de mest talentfulde angribere, jeg nogensinde har spillet med, og jeg følte, at vi arbejdede godt sammen, og var derfor chokeret over at blive fjernet fra holdet.

– Jeg fik aldrig forklaret begrundelsen for, hvorfor jeg blev sat af. Det eneste jeg kan sige er, at jeg blev overrasket og skuffet, fordi jeg var i en fantastisk form og på en god stadie i karrieren.

Men fortæller endvidere:

– Jeg mistede min plads til Chelsea-spillere, jeg bærer ikke nag overfor de spillere. Det er ikke dem der sætter holdet, men gør blot, hvad de bliver betalt for.

– Vitesse-spillerne ved, at der hver sæson vil komme Chelsea-spillere, men vi er profesionelle, og vi ser det mere som en udfordring fremfor en trussel. Det er vores arbejde ikke at give træneren nogen mulighed for at vælge andre fremfor os, lige meget hvem klubben henter fra Chelsea eller andre steder fra.

Abiola Dauda nåede at spille i Vitesse i tre år, inden han skiftede til den græske klub, Atromitos