Dagens rygtebørs

Getty Images

Arsenal er klar til at hente ikke bare en, men hele to Napoli spillere, og har sendt talentspejdere for at se dem begge. 

Flere aviser i Italien skriver, at det handler om Lorenzo Insigne og forsvarsspilleren Faouzi Ghoulam. (The Sun)

Manchester United er klar til at ødelægge AC Milans drømme omkring et potentielt Fabregas køb. The Telegraph fortæller, at skulle AC Milan afgive et bud, så skulle José Mourinho være klar til afgive et bud. Det siges, at Chelsea vil have omkring £27m for den spanske landsholdsspiller. (Telegraph)

I mellemtiden er Juventus’ forsvarsspiller, Leonardo Bonucci, blevet rygtet til Chelsea i et stykke tid, og det siges, at et skifte kan blive en realitet til sommer. Da både Mattia Caldara og Daniele Rugani viser lovende takter, er Juventus villige til at lade ham gå for £40m. (The Sun)

Det ser ud til, at Van Dijk ikke skal nogen steder hen. Han er blevet rygtet til Everton, Liverpool og Manchester City – så hvor mon Southampton-forsvaren ender? Ifølge the Mirror, så skal han ingen steder. (The Mirror)

I weekenden blev Burnleys forsvarsspiller, Michael Keane, Evertons første prioritet til at hente til sommer, eftersom det ser ud til, at Van Dijk ikke kan lade sig gøre.

Hos den kinesiske Super League lukker transfervinduet først tirsdag aften, og West Broms direktør, John Williams, har advaret klubberne om at byde på Salomon Rondon. Det er blevet fortalt, at Williams har fortalt, at de ikke vil sælge Rondon for noget som helst beløb, hvor de også afviste et bud på £32m sidste måned. (Birmingham Mail)