Dagens rygtebørs

Getty Images

Chelsea har fået at vide, at de skal betale £70m, hvis de vil hente Dortmunds Marco Reus, mens flere Premier League hold er på jagt efter Burnleys angriber, Andre Gray. Det er tid til dagens rygtebørs!

Chelsea skal betale £70m, hvis de vil have fingrene i den tyske Bundesliga-stjerne, Marco Reus.

De er gået i kamp med Arsenal og Liverpool om tyskerens underskrift, og Dortmund vil have det maksimale ud af den 27-årige, som har kontrakt frem til 2019.

Antonio Conte forbereder sig allerede nu til at styrke sin trup til sommer, selvom de dominerer Premier League denne sæson. Her er Reus et af de navne, som han vil hente til Stamford Bridge.

Premier League klubberne går i kamp for Andre Gray.

For flere Premier League klubber, handler kampen om at få fat Andre Grays underskrift til sommer.

Sunday Mirror fortæller, at West Ham, Southampton, Stoke og Newcastle vil have den hurtige frontløber, hvor Sunday Express fortæller, at Tottenham er favoritterne til at hente ham.

Og det resterende:

Ronald Koeman bliver set som favoritten til at overtage Arsene Wengers sæde, men Evertons træner står også højtprioriteret hos Barcelona. (Sunday Mirror)

PSG er klar til at hente Daniel Sturridge, men foretrækker at få ham på en låneaftale i første omgang. (Sunday Mirror)

Tottenham kan se frem til konkurrence fra tyske Red Bull Leipzig i deres kamp om at hente Wilfried Zaha. (Sunday Mirror)

Alex Sandro er et varmt emne hos Arsenal, men Juventus vil prøve at afvise alle tilnærmelser ved at tilbyde wingbacken en ny kontrakt. (Sunday Mirror)

Gareth Southgate har fortalt Joe Hart, at han stadigvæk vil være Englands førstevalg, efter hans seneste besøg i Torino. (Sunday Mirror)

Manchester City vil bruge £115m på at hente både William Carvalho, Ryan Bertrand og Ben Gibson den kommende sommer. (The Sun on Sunday)

José Mourinho vil prøve at hente to af Real Madrids stjernespillere, Raphael Varan og tyske Toni Kroos. (The Sun on Sunday)