Courtois til Real Madrid?

Billedresultat for courtoisChelsea har ikke snakket med Thibaut Courtois om en ny kontrakt i over et år, selvom Real Madrid viser interesse.

Courtois, som er vurderet til at være en af det bedste målmænd i verden, har ikke snakket om ny kontrakt med Chelsea i over et år.

Man regner med at Chelsea vil give den 24’årige friske vilkår, Men ifølge London Evening Standard, har ingen forhandlinger været i gang.

Han er en af de fire på Real Madrids ønskeliste, som skal erstatte Keylor Navas som førstemålmand til sommer, og er i selskab med David De Gea, Hugo Lloris og Benficas Ederson Moraes.

Chelsea har sat et prisskilt på 73 millioner pund på Courtois, efter Real Madrid allerførst viste interesse for ham i 2015, men som Chelsea stadig ikke har forhandlet en ny kontrakt på plads, vil spanierne helt klart blive mere interesseret.

De sidste forhandlinger mellem Chelsea og Courtois fandt sted for over et år siden, men begge parter blev enige om at sætte det lidt på standby indtil på et senere tidspunkt

Courtois har i indeværende sæson stået 26 kampe i Premier league og har holdt 13 clean sheets.