Bony: Jeg vil bare gerne spille fodbold

Getty Images

Stokes angriber, Wilfried Bony, har afvist et skifte til den kinesiske Super League.

Han er udlejet fra Manchester City, og valgte i januar at afvist et skifte til Kina.

Han fortalte Foot Mercato:

Ja, både min agent og Txiki Begiristain havde nogle nyheder til mig for 10 dage siden.

– De fortalte mig, at der var kommet bud ind fra Kina. Men jeg er ikke interesseret. Det jeg gerne vil er at spille, blive og få succes i Premier League. Det er den bedste liga i verden. At vende tilbage til Manchester ville have været den nemme vej ud.

– Jeg vil altid fuldføre mine drømme, jeg har ikke lyst til at give op efter nogle små besværligheder. Jeg kunne også have accepteret en check fra Kina. Det havde været endnu nemmere. Det er meget vigtige økonomiske bud. Men det jeg gerne vil er, at jeg vil spille fodbold, lad mig gøre mit arbejde og spille i den store engelske Premier League, hvor jeg er overbest om, at jeg sagtens kan få succes, sluttede angriberen.

Bony har i denne sæson spillet 10 kampe, hvor det er blevet til to mål i Premier League.