Griezmann: Skylder Simeone alt

Getty Images

Atletico Madrids franske frontløber, Antoine Griezmann, har endnu engang snakket om indflydelsen Diego Simeone har på hans spil.

Griezmann mener ikke, at han ville være den spiller han er i dag uden Simeone.

– Han har tilføjet så mange ting til mit spil, som er svære at pointere, hvad det egentlig er. Lad os bare sige, at jeg slet ikke ville være i overvejelserne omkring at være en af de bedste spillere i verden, hvis det ikke var for ham, fortæller franskemanden og fortsætter.

– Han har hjulpet mig med at blive mere effektiv foran mål, at udnytte alle muligheder, som jeg vil få, og selvfølgelig at løbe og arbejde hårdt for holdet. Man kan ikke være hos Atletico, hvis man ikke gør det.

– Personligt er jeg rigtig glad, og i forhold til fodbold, så er vi ved at rykke til et nyt stadion, hvilket virkelig er vigtigt. Vi får at se, hvad fremtiden bringer, men i øjeblikket, så er jeg virkelig glad her, og jeg håber jeg kan vinde trofæer med denne klub, sluttede den franske angriber.

I La Liga har Griezmann spillet 22 kampe, hvor det er blevet til 9 mål og 6 assist. Atletico Madrid ligger i øjeblikket på en 4. plads med 7 point op til 1. pladsen, Real Madrid.