Alves: Barcelona var utaknemmelige

Den spanske avis, ABC, har lavet et eksklusivt interview med Juventus’ højreback, Dani Alves i mandags, og den brasilianske forvarsspiller kom med en mindre eksplosion.

Alves har åbnet op omkring, hvorfor han forlod FC Barcelona sidste summer, og hans mener at klubben var respektløs overfor ham.

Så hvorfor forlod Dani Alves Camp Nou?

Ifølge spilleren selv, så er det på grund af mændende i jakkesættene i klubben, som behandlede ham dårligt:

– Igennem mine sidste tre sæsoner hørte jeg konstant ‘Alves forlader klubben’, men træneren sagde aldrdig noget til mig. De var meget falske og utaknemmelige. De respekterede mig ikke.

– Jeg blev kun tilbudt en ny kontrakt fordi FIFA’s  transferkarantæne trådte i kraft. Det var hvor jeg valgte at forlænge kontrakten med en opsigelsesklausul. Dem der styrer Barcelona i dag har ingen idé om, hvordan de skal behandle spillerne, fortæller han ABC.

Derudover valgte Alves også at åbne op omkring hans forhold til Real Madrids stjerne, Cristiano Ronaldo. Brasilianeren mener at den spanske medie er skyld i at have ødelagt forholdet til den portugisiske stjerne.

– Alle mine kampe med Cristiano var på grund af pressen. Hvis folk bare vidste, hvor meget jeg respekterede Cristiano Ronaldo. Jeg gentager gerne for at gøre det klart: Jeg respekterer Cristiano Ronaldo.

– Da jeg snakkede om, at han var for egoistisk. Når man vinder er man stjernen, men når man taber, så kommer de efter dig, så jeg sagde det på en meget respektfuld måde. Og det samme tænker jeg om Messi og Neymar. Men mine tanker var ikke negative. Hvad der sker er, at pressen skaber en anderledes billede, og fortæller, at jeg sagde det, som en dårlig ting om ham, og fortsætter:

– Desværre troede Ronaldo på det. Det er var derfor han ikke gad at hilse på mig til Ballon d’Or gallaen i 2015. Jeg behøver ikke at tale om nogen for at komme i nyhederne. Jeg har ikke et ego, sluttede den brasilianske forsvarsspiller af til ABC.