Koeman er glad for Barkley

Everton træneren, Ronald Koeman, har udtrykt sin glæde om Ross Barkley seneste forestillinger. Barkley har været i fin form i de seneste par uger for Everton, og hans bidrag har været afgørende for Evertons  strålende sejr stime i 2017.

Koeman havde ikke været alt for tilfreds med Barkleys præstationer  i løbet af første halvdel af  ligaen, men den hollandske manager har nu givet midtbanespilleren  ros, og det går på at fastslå, at en positionel forandring har været nøglen til den 23-årriges succes i nyere tid.

-Vi havde flere individuelle samtaler om hans præstationer og hans indstilling. I de sidste par kampe har han  spillet på en anden position end før. Nu spiller han på midtbanen, og jeg tror, ​​det er det bedste for holdet i øjeblikket, og for ham selv, siger Koeman.

Koeman anfører også, at han er tilfreds med Barkley, fordi han stadig taler med  ham! -Han arbejder hårdt, tilføjer han. Jeg fortalte ham, at hvis jeg ikke taler mere med dig, så er du nødt til at være bange for at miste sin plads på holdet.Jeg er stadig nødt til at tale med ham, fordi  jeg virkelig er glad for hans seneste præstationer.

Barkley har i denne sæson spillet 23 kampe i Premier League som har resulteret i 4 mål og lavet 5 assistst.